Presentkort/Prova på Segelflyg eller Motorflyg
Once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return. Leonardo da Vinci

 

Cessna

Vi flyger presentkortsflygningar året runt!

Presentkort Motorflyg

En lämplig present vid födelsedagar, möhippor, svensexor, examen eller andra tilldragelser som ska firas och ge ett bestående minne. Före flygningen håller vi en genomgång på marken där passageraren får information om säkerhetsrutiner och om flygplanet, dess manöverorgan och instrument.

  • Flygningen genomförs tillsamman med en erfaren pilot
  • Det är möjligt att vara flera i planet
  • Oftast kan flygningen även innefatta en sväng över hemtrakten om den är belägen i flygplatsens närhet. Då kan det vara idé att ta med en kamera

 Presentkort kostar för ca 30 min flygning 1 800:- och för ca 60 min flygning 2 600:- Eventuella extra passagerare kostar 200:-/st (max 3 passagerare)

Hur gör jag för att köpa ett presentkort?

Betalningen sker till Landskrona Flygklubb via bankgiro 625-1722. Efter mottagen inbetalning tar det 5-7 dagar innan presentkortet kommer i brevlådan. Uppge ert namn, fullständig adress och telefonnummer på inbetalningen samt ange att det gäller Presentkort Motorflyg. Om presentkortet ska skickas direkt till mottagaren ber vi er kontakta presentkortsadministratören (köp) för att lämna dessa uppgifter. Är ni flera än en så kontakta också presentkortsadministratören innan betalning.

PresentkortsadministratörerTelefon
Mats Oldhammer (köp)073 336 05 52

Presentkort kan inte lösas in mot kontanter. Den som fått presentkortet tar sedan kontakt med den person som finns angiven på kortet och avtalar tid om flygning. Då denna typ av flygverksamhet är väderberoende kan vi inte alltid garantera att flygningen kan genomföras på en bestämd dag eller vid en bestämd tidpunkt, vilket vi hoppas på förståelse för. Vi garanterar emellertid att det är en gåva som ofta ger mersmak och vill påpeka att denna lektion räknas in om eleven vill fortsätta med utbildning till privatflygcertifikat

segelflyg presentkort

nöjda passagerare efter ett presentkorts flygning

1. Hur gör jag för att köpa ett presentkort?

Presentkort Segelflyg kostar 1 900 kr för en flygning med en varaktighet, beroende på vädret, om 20-30 minuter. Betalning sker till Landskrona Flygklubb via bankgiro 625–1722. Efter mottagen inbetalning tar det 5-7 dagar tills presentkortet kommer i brevlådan. Uppge ditt namn, fullständig adress och telefonnummer på inbetalningen samt att den gäller Presentkort Segelflyg. Om presentkortet ska skickas direkt till mottagaren ber vi dig kontakta presentkortsadministratören (köp) för att lämna dessa uppgifter.
PresentkortsadministratörerTelefon
Mats Oldhammer (köp)0733 - 36 05 52
Lars Leksell (bokning)
10-17 vardagar
0708 - 78 32 00
 

2. Jag har fått ett presentkort, hur bokar jag min flygning?

Vi flyger presentkortsflygningar från april till september och har ett segelflygplan förberett på lördagar klockan 10 till 14. Vi gör dock vad vi kan för att tillgodose dina önskemål. Innan du ringer till presentkortsadministratören eller bokar via hemsidan (Presentkort Segelflyg bokning), titta i din almanacka och diskutera med andra som vill följa med till flygfältet. Ha ett par alternativ förberedda så att vi smidigt kan hantera din bokning. Ange ett mobilnummer där vi kan nå dig eller skicka ett SMS till dig.  

3. Hur genomförs flygningen?

Flygningen genomförs med en av våra rutinerade instruktörer i ett tvåsitsigt segelflygplan. Du kommer att sitta fram i flygplanet med instruktören i sitsen bakom dig. Innan start går ni igenom säkerhetsrutiner samt flygplanets instrument och roder. Genomgången tar 10-15 minuter och därefter är det klart för start. Vid otjänligt väder, exempelvis regn, låga moln, hård vind eller om vi råkar ut för tekniska problem, måste vi skjuta upp flygningen. Då kommer du att bli kontaktad, kanske redan dagen innan, via SMS eller ett samtal till din mobiltelefon. Om du är tveksam bör du kontakta oss på överenskommet mobilnummer. Möjligen är klubbens fasta telefon 0418-750 10 bemannad men det kan vi inte garantera. Om vi av någon anledning tvingas ställa in flygningen kontaktar du presentkortsadministratören (bokning) för att boka ny tid.  

Jag har fått en present via LiveIt!

Vi har ett samarbetsavtal med LiveIt för deras Upplevelse Segelflyg. Vi genomför denna enligt de villkor som anges på deras hemsida. Om du har fått ett Presentkort Segelflyg bokning måste du först köpa din Upplevelse Segelflyg. Hur du gör detta får du hjälp med på deras sida Hur använder jag presentkort? När du kontaktar oss ska du kunna ange boxnummer och säkerhetskod för din upplevelse.  

 

Hitta till oss: